Teherautó és építőipari gépek lízing - Truck1 Magyarország
Magyarország - Magyar | EUR
00
Jelentkezzen be vagy regisztráljon
Katalógus
Eladás
Adj fel egy hirdetést

Teherautó és építőipari gépek lízing

Vegye igénybe lízingpartnereink szolgáltatásait, és nem kell teljes árat fizetnie haszonjárművek, építőipari és mezőgazdasági gépek vásárlásakor. Remek lehetőséget biztosítunk, hogy gyorsan és nagy kiadások nélkül korszerűsíthesse járműparkját. Csak válassza ki weboldalunkról a kívánt járművet, a további részleteket pedig beszélje meg lízingpartnereinkkel!

A weboldalunkon megtalálható bármely típusú, az Ön üzleti igényeinek megfelelő gép lízingelhető: nyerges vontatók, kamionok, billenőplatós teherautók, építőipari és mezőgazdasági gépek, egyéb haszonjárművek.

Egy lízingügylet menete alapvetően a következő: Ön keres egy eladót, majd kiválasztja a megfelelő szállítóeszközt vagy gépegységet. A mi partnerünk, egy lízingtársaság megvásárolja a kiválasztott járművet, elintézi a biztosítást, majd a járművet átadja Önnek, hogy azonnal használatba vehesse. Az Ön részéről ez úgy néz ki, hogy kifizeti az induló előleget (általában a teljes költség 10-40%-ának megfelelő összeget), átveszi a járművet, majd havonta fix összeget törleszt, ezt azonban általában már a jármű használata során keletkező bevételekből.

Ugyanakkor megtartja a vállalkozás forgóeszközeit, és élvezheti a komoly adómegtakarítás előnyeit. A lízingszerződés lejáratakor a fizetések teljesítése után fennmaradó áron Ön megkapja a járművet. Lásd a további részleteket.

Az ezen a webhelyen található bármely linkre kattintva Ön elfogadja és engedélyt személyes adatai feldolgozásához, beleértve a cookie-k és más nyomkövetési technológiák használatát. Ennek célja, hogy javítsa és személyre szabja a webhelyen szerzett tapasztalatait, más webhelyeinket és harmadik féltől származó hirdetők webhelyein. Partnervállalataink cookie-kat is tárolhatnak a készüléken, vagy hasonló technológiákat használhatnak a személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására. További információ arról, hogy hogyan kezeljük személyes adatait.