Járművek lízingelése
Magyarország - Magyar | EUR
00
Jelentkezzen be vagy regisztráljon
Katalógus
Eladás
Adj fel egy hirdetést

Járművek lízingelése

< Vissza a következő témához: "Haszonjárművek lízingelése"

Lényeges tudnivalók

Egy lízingszerződésnek három szereplője van: az eszköz Eladója, a Lízingbe Adó (lízingtársaság), illetve a Lízingbe Vevő (az a vállalat, amely a Lízingbe Adótól bérbe veszi az eszközt). A lízingszerződésben a Lízingbe Adó (a lízingtársaság) arra vállal kötelezettséget, hogy a Lízingbe Vevő által kiválasztott járművet megvásárolja, majd térítés ellenében ideiglenes használatra átadja a Lízingbe Vevőnek. A lízingszerződés lejáratakor a Lízingbe Vevő maradványértéken (gyakran 0 vagy nullához közeli összegért) kivásárolhatja a kamiont vagy a gépet. A lízingszerződés lényege az, hogy a bérbe adott eszköz tulajdonosa mindaddig a Lízingbe Adó, amíg a Lízingbe Vevő teljesen ki nem vásárolja azt.

A lízingfolyamat főbb elemei közé tartozik a gép szerződési értéke – más néven a beruházási költség (a lízingtársaság által a járműért fizetett vételár, amely meghatározza a későbbi lízingfizetések összegét) –, illetve a teljes szerződési költség (tartalmazza az ügyfél által a lízingtársaság részére teljesített összes fizetést: induló lízingdíj, utolsó törlesztés, maradványérték). A lízingszerződések mindig megállapítanak egy határozott szerződéses időt, amely akkor kezdődik, amikor a szállítóeszközt további hasznosításra átadják az ügyfélnek, és vagy a végleges teljesítésig tart, vagy addig, amíg a maradványértéket meg nem fizetik.

Miért éri meg a lízing minden érintettnek? Ami a vevőt illeti, az ő számára a forgóeszköz-megtakarítás jelenti az előnyt, nem kell komoly összeget elköltenie, ráadásul a megállapított induló előleg kifizetése után azonnal korlátlan használatba veheti a járművet.

A lízingtársaság azonnal bérbe adja a megszerzett járművet az ügyfélnek a járműért fizetett összegért, plusz a megállapított kamatért, amelyet lízingdíjnak hívnak. Mondjuk az ügyfél talált egy haszonjármű-eladót, és megállapodott vele, hogy vásárol tőle egy pótkocsis kamiont, amelynek összköltsége 100 000 euró. A lízingtársaság megveszi ezt a kamiont az említett áron, majd azonnal bérbe is adja az ügyfélnek a következő feltételekkel: 40% induló előlegfizetés, illetve 2200 euró havi fix törlesztés 36 hónapon keresztül nulla maradványérték mellett. Az új jármű azonnal az ügyfél rendelkezésére áll, de ekkor 100 000 euró megfizetése helyett csak 40 000 euró előleget fizet, és vállalja, hogy 36 hónapon keresztül havonta 2200 eurót fizet. Ez azt eredményezi, hogy a lízingtársaság 100 000 eurót fizet, három év alatt azonban összesen 119 200 eurót kap vissza (40 000 előlegfizetés + 2200 x 36 hónap). Az ügyfél pedig induláskor a jármű értékének csak 40%-át fizeti meg, amikor pedig három év alatt kifizeti az összes fix részletet, a jármű tulajdonosa lesz.

A lízingdíj így a Lízingbe Adó kamata azért, hogy finanszírozást nyújtott a Lízingbe Vevőnek.

Minden lízingfizetés tartalmaz értékcsökkenést (vagyis a szerződési értéket a fizetési időszakoknak megfelelő meghatározott összegekre osztják fel) és lízingdíjat. A lízingfizetések teljesítése a meghatározott lízingfizetési ütemezés szerint történik. A lízingszerződés feltételeitől függően az összegek lehetnek egyformák vagy időszakosan emelkedő/csökkenő jellegűek. A lízingidőszak alatt a szerződés tárgyát időközben nem lehet újraértékelni.

A lízingtárgyak felhasználási céljait illetően a következő típusú lízingszerződések léteznek:

  1. Pénzügyi lízing. Erről szólt a fent ismertetett példa. Ennél a típusnál a jármű költségét rendszeresen fizetik egy meghatározott ideig. Hasonlít a részletfizetési konstrukcióhoz, de kamat-, vagyis lízingdíj-fizetést is tartalmaz.
  2. Visszlízing. Ez azt jelenti, hogy a lízing tárgya már a vevő tulajdonában van, aki előbb eladja az eszközt a lízingtársaságnak, majd lízingdíjért bérli, végül pedig a szerződés lejáratakor kivásárolja ugyanazt az eszközt. Egy ilyen konstrukcióban az ügyfél azonnal pótlólagos forrásra tesz szert, miközben ugyanazt a lízingelt tárgyat használja.
  3. Operatív lízing. Ez a típus a vagyontárgy értékének részleges (általában legfeljebb 75%-ának megfelelő) megtérítését jelenti a szerződés érvényességi ideje alatt. Az időszak végén a lízingelt eszközt vissza kell szolgáltatni.

Lízing vagy bankhitel?

A lízing tulajdonképpen nagyon hasonlít a banki finanszírozáshoz, nagyban különbözik azonban a kamatfizetés forrása. A bankhitel kamatát a társaságok a nyereségükből fizetik, míg a lízing kamatát levonhatják a termelési költségeikből (ami igen előnyös az ügyfél számára, mivel az adószámításnál így csökkentheti az adóalapját).

A lízing mellett szóló néhány komoly érv:

  • Nem kell megvásárolni a gépet a használathoz és a bevételszerzéshez.
  • A Lízingbe Vevő élvezi az alacsonyabb adóalap előnyét: a lízingfizetéseket teljes egészében elszámolhatja termelési költségként. Az amortizáció összegét a lízingszerződés feltételei határozzák meg.
  • A lízingtárgy amortizációját az induló költség alapján a lízingfizetési ütemezés szerint számítják ki, az amortizáció számítása azonnal megkezdődik, amint a Lízingbe Vevő megkapja és használni kezdi a járművet. Az üzemeltetett jármű így amortizációs alapot képez, és önmagát kitermeli.
  • A szabad amortizáció lehetősége a járműpark leggyorsabb korszerűsítését teszi lehetővé.
  • A teljes lízingfizetést el lehet számolni termelési költségként, nem csak a jármű költségét (az egyetlen kivétel a társaság nyereségéből fizetett maradványérték, amely azonban általában 0-val egyenlő).
  • A gyorsított amortizáció lehetővé teszi, hogy a lízingszerződés lejáratakor a leamortizált vagyontárgy a Lízingbe Vevő mérlegében szerepeljen.
  • A részletfizetések lényegében azt a lehetőséget biztosítják, hogy a felszabaduló forgótőkét fejlesztésére fordítsa a társaság.
  • A lízingfizetési ütemezés rugalmasan és kialkudható módon van meghatározva. Lehetővé teszi, hogy a Lízingbe Vevő a jövőbeli fizetéseket a tényleges bevételei függvényében testre szabja. A lízingfizetések valójában a Lízingbe Vevő kiadásai, amelyeket az adott időszakra vonatkozó adó kiszámításánál figyelembe vesz. A lízingfizetési ütemezés kialakításánál a Lízingbe Vevő a lízingfizetéseket a tényleges igényeihez igazíthatja.
  • A lízingszerződés érvényességi ideje meghaladhatja egy bankhitel szokásos futamidejét.
  • A lízingügylet tárgyát nem lehet pénzügyi problémák miatt lefoglalni, mivel az valójában a Lízingbe Adó tulajdona.
  • Nincs szükség a finanszírozásnál kötelező további kaucióra.
  • A bankhitelhez képest egyszerűbb a lízingigénylés menete.
  • Áfa-részletfizetési lehetőség a rendszeres lízingfizetések keretében, illetve áfa-beszámítási lehetőség, ellentétben a hitelezéssel.

A lízingügylet szakaszai

Lízingbe Vevő Lízingbe Adó
Első szakasz

A lízingelendő eszköz kiválasztása.

A lízingbe adó kiválasztása.

A lízingelendő eszköz felértékelése, a szerződéses feltételek kialakítása.

Lízingigénylés és a szükséges dokumentumok bemutatása.

Az igénylés elfogadása és a bemutatott dokumentumok ellenőrzése.

Második szakasz

Az adásvételi szerződés elkészítése és aláírása a lízingszerződéssel együtt. Szükség esetén biztosítási szerződés is köthető.

Harmadik szakasz

Az előlegfizetés teljesítése a lízingszerződés szerint.

Az eszköz teljes értékének kifizetése az Eladóval megkötött adásvételi szerződés szerint.

A lízingtárgy átvétele és továbbadása a Lízingbe Vevőnek.

Negyedik szakasz

A lízingfizetések teljesítése maradványértékkel együtt a lízingfizetési ütemezésben meghatározott határidőkön belül.

A fizetések szerződéses megfelelőségének nyomon követése, illetve a Lízingbe Vevő eszközre vonatkozó tulajdonjogának rendezése az összes fizetés maradéktalan teljesítése után.


Lízing: tények és történet

A lízingelés elmélete Arisztotelész idejéig nyúlik vissza. Egyik művének címe: „Nem a tulajdonjog, hanem a használati jog jelenti a gazdagságot”.

Az első lízingszerződéseket agyagtáblák formájában találták meg a sumér Ur városában. A táblák meghatározott időre és meghatározott áron mezőgazdasági szerszámok, vízgyűjtők stb. használati jogának átadásával kapcsolatos kötelezettségeket tartalmaztak. Ezek a leletek i.e. 2000-ből származnak.

Ami a maiakhoz mindenben hasonlító lízingműveleteket illeti, mezőgazdasági berendezések és lovak tekintetében a középkori Angliában kezdték őket alkalmazni a gyakorlatban.

A „lízing” kifejezés megjelenése a XIX. századig nyúlik vissza, amikor 1877-ben az amerikai „Bell” telefontársaság bejelentette döntését, hogy egyedüli tulajdonszerzési lehetőségként bérbe adja az előállított készülékeket.

Később, az 1930-as évek végén Henry Ford értékesített autókat halasztott végelszámolásos fizetési konstrukció alkalmazásával. Így minden fizetés a tőke értékének, illetve a jármű költségének is részét képezte. Időközben az 1940-es években a chicagói Zoli Frank autókereskedő az autóbérlet helyett a park összes járművének hosszú távú lízingelését kínálta.

A II. világháború után csaknem minden fejlett országban elkezdték bevezetni a lízingelt tárgyak gyorsított elhasználódását, hogy tovább ösztönözzék a háború utáni növekedést. 1952-ben az USA-ban hozták létre az első, „United States Leasing Corp.” nevű lízingtársaságot. Franciaországban 1957-ben jelent meg az első lízingtársaság.


Lízing szakkifejezések

A lízingtárgy szerződési értéke vagy beruházási költség – a lízingtárgy költsége, amelyben a Lízingbe Adó és a Lízingbe Vevő a lízingfizetések kiszámítása érdekében megállapodik.

Allízing – az a lízingtípus, amely lehetővé teszi a Lízingbe Vevő számára, hogy a Lízingbe Adó engedélyével a lízingtárgyat további üzemeltetésre átadja egy másik Lízingbe Vevőnek.

Eladó – az a magán- vagy jogi személy, aki a kiválasztott lízingtárgyat eladja a Lízingbe Adónak.

Előlegfizetés – a Lízingbe Vevő által a lízingszerződés aláírásának időpontjában teljesített első lízingfizetés.

Értékcsökkenés – a tárgyi eszközök fokozatos fizikai elhasználódásának pénzben kifejezett értéke. Gyorsított értékcsökkenési leírás – a tárgyi eszközök bekerülési árának a valós használati időnél rövidebb idő alatt történő elszámolása költségként.

Hitelből finanszírozott lízing – olyan lízingtípus, amely egy vagyontárgy fenntartásának vonatkozásában csak bizonyos feladatokkal számol.

Kivásárlási érték – a Lízingbe Adó és a Lízingbe Vevő megállapodása szerint a lízingtárgy ára a rendszeres lízingfizetések maradéktalan rendezése után. Bármilyen érték lehet, akár nulla is.

Lízing – a beruházási tevékenységek ezen típusa azt jelenti, hogy megszereznek egy bizonyos vagyontárgyat, majd a lízingszerződésben meghatározott áron és meghatározott időtartamra átadják azt egy harmadik személynek.

Lízingbe Adó – az a társaság, amely a vonatkozó lízingszerződés szerint a Lízingbe Vevőnek átadja a kifejezetten lízingelés céljából megszerzett lízingtárgyat.

Lízingbe Vevő – az a társaság vagy magánszemély, aki a lízingszerződés feltételei szerint átmeneti használatra megkapja a lízingtárgyat.

Lízingdíj – a szerződésben a Lízingbe Adó munkájáért és szolgáltatásaiért megállapított fizetés.

Lízingfizetési ütemezés – a rendszeres lízingdíjak fizetési határidői. Tartalmazza a teljesítendő lízingfizetések dátumait és összegeit.

Lízingidőszak – attól a pillanattól számított időszak, amikor a Lízingbe Adó a lízingtárgyat átadja a Lízingbe Vevőnek. Az eljárást és a lízingfizetések teljesítési feltételeit a lízingszerződés határozza meg.

Lízingkereskedő – lízingpiaci szolgáltatásokra szakosodott kereskedőcég. Lízingtársaságokkal és járműkereskedőkkel kialakított kapcsolatai révén optimális és gyors közvetítést tud biztosítani a lízingügylet résztvevői között.

Lízingköltség – a lízingtárgy beruházási költségén felül a lízingszerződés teljes idejére fizetett teljes összeg.

Lízingszerződés – a Lízingbe Adó és a Lízingbe Vevő közötti megállapodás, amelyben meghatározzák, hogy a Lízingbe Adónak milyen jogai és kötelezettségei vannak abban a folyamatban, amikor a Lízingbe Vevő által kiválasztott lízingtárgyat megszerzi, majd egy adott díjért bérbe adja a Lízingbe Vevőnek.

Lízingszerződési ár – a lízingfizetések összköltsége, illetve a lízingtárgy kivásárlási értéke.

Lízingtárgy – bármely mozdítható vagy mozdíthatatlan vagyontárgy, amelynek lízingbe adását a jogszabályok megengedik.

Maradványérték – a lízingtárgy szerződési értéke és (a lízingszerződés idejére számított) amortizáció közötti különbség.

Megújuló lízing – a lízing ezen típusa azt jelenti, hogy a lízingszerződést lejáratkor meghosszabbítják a következő időszakra. Időközben a lízingtárgyakat jobbakra cserélik.

Operatív lízing – olyan lízingtípus, amely szerint a lízingfizetésekből a lízingtárgy szerződési értékének legfeljebb 75%-a megtérül a Lízingbe Adónak; amikor a lízingidőszak lejár, a Lízingbe Vevő visszaszolgáltatja a lízingtárgyat a Lízingbe Adónak.

Pénzügyi lízing – olyan lízingtípus, amely szerint a lízingfizetésekből a lízingtárgy beruházási költségének legalább 75%-a megtérül függetlenül attól, hogy a lízingtárgyat kivásárolják vagy visszaszolgáltatják.

Teljes lízing – olyan lízingtípus, amely szerint a Lízingbe Adó a gépek műszaki karbantartásával együtt biztosítja az adott gépek működtetéséhez szükséges alapanyagokat és speciális képzést.

Tényleges éves mutató – a lízingszerződés vonatkozásában fizetett teljes összegnek a lízingtárgy beruházási költségéhez viszonyított aránya.

Visszlízing – egyfajta lízingügylet, amely azt jelenti, hogy a Lízingbe Vevő eladja saját vagyontárgyát a Lízingbe Adónak, aki aztán bérbe adja azt a Lízingbe Vevőnek. Ilyen ügyletet azért kötnek, hogy azonnal forgótőkéhez jussanak vagy megváltoztassák az eszközstruktúrát.


Lízing: GYIK

Mi a gyorsított elhasználódás?

A lízingtárgy amortizációja a hasznosítás során, amelyet a számviteli kimutatások tükröznek. Azért „gyorsított”, mert a lízingbe adó és a lízingelő által elfogadott összeget a lízingszerződés határozza meg, amely lehetővé teszi, hogy a lízingidőszak végére 100%-ban amortizálják a lízingtárgyat.

Mik a lízingszerződések legfontosabb feltételei?

Ezek a következők:

  • lízingtárgy: megjelölése, mennyiségi és egyéb jellemzői, amelyek lehetővé teszik a lízingszerződés alapján átadott vagyontárgy konkrét meghatározását;
  • a lízingtárgyat kiválasztó fél és az eladó megnevezése;
  • a lízingtárgy szerződési értéke;
  • a lízingfizetések összege vagy az összeg meghatározásának feltételei; a fizetések teljesítésének módja és határidők a lízingszerződés feltételei szerint;
  • a lízingszerződési ár vagy meghatározásának feltételei;
  • a lízingidőszak meghatározása.

Röviden: miért jobb a lízing, mint a bankhitel?

  • nincs szükség további kaucióra, a lízingtárgy a Lízingbe Adó tulajdona;
  • csökken a nyereségadó, mivel a lízingfizetéseket termelési költségként számolják el;
  • az áfát a lízingfizetési ütemezés szerint be lehet számítani;
  • a lízingtárgyat nem foglalhatja le az adóhatóság, és kívülállókra sem lehet átruházni, hogy azzal fedezzék a Lízingbe Vevő adósságait;
  • a lízingidőszak alatt nem lehet újraértékelni a lízingtárgyat.

Használt gépet is lehet lízingelni?

Igen, lehet, a költségekre és feltételekre vonatkozóan azonban minden lízingtársaságnak megvannak a saját korlátozásai.

Mennyi egy lízingszerződés legrövidebb futamideje?

A lízingszerződések legrövidebb futamideje általában egy év.

Mi a tényleges lízingmutató?

A kereskedelmi ügyletek világossá és átláthatóvá tétele érdekében a lízingtársaságok olyan fogalmakat használnak, mint a tényleges mutató. Ez a szám azt jelenti, hogy a lízingelt vagyontárgy ára mennyivel fog emelkedni egy év alatt, más szóval, mennyivel fog Ön többet fizetni. A tényleges lízingmutató a lízingelő összes túlfizetését fejezi ki. Vagyis, ha a lízingtársaság többletköltségeket számít fel a kereskedelmi ajánlatában, a tényleges mutató ennek megfelelően emelkedni fog. Ez a szám különböző paraméterektől függ, úgymint az előlegfizetés összege, a lízingidőszak, a lízingdíjak összege, a lízingfizetési ütemezésben meghatározott költségtérítés.

Lízinggel kapcsolatos kérdéseit tegye fel szakembereinknek!

Kérdése van? Tegye fel kérdését, és paci szakértőktől gyorsan részletes és szakszerű választ fog kapni. A szolgáltatás ingyenes.

Megjegyzések

A legfrissebb ajánlatok

John Deere LX289 - Kerti fűkasza: 1 kép.
John Deere LX289 - Kerti fűkasza: 2 kép.
TOP

John Deere LX289

Kerti fűkasza
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 50perc
263EUR/hó*
Kezdőár 3 100 EUR
* Körülbelüli számítás.
Magyarország, Kunszentmiklós
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 1 kép.
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 2 kép.
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 3 kép.
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 4 kép.
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (6)
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 1 kép.
Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2 - Kotrórakodó: 2 kép.
TOP

Fiat-Hitachi Fiat Kobelko Fb 110.2

Kotrórakodó
2003
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 50perc
2125EUR/hó*
Kezdőár 25 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
2003
Magyarország, Kunszentmiklós
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 1 kép.
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 2 kép.
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 3 kép.
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 4 kép.
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (7)
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 1 kép.
Scania 113H - Rönkszállító teherautó: 2 kép.
TOP

Scania 113H

Rönkszállító teherautó
19936x4
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 50perc
1912EUR/hó*
Kezdőár 22 500 EUR
* Körülbelüli számítás.
19936x4
Magyarország, Kunszentmiklós
Caterpillar M316 C - Gumikerekes kotró: 1 kép.
Caterpillar M316 C - Gumikerekes kotró: 2 kép.
Caterpillar M316 C - Gumikerekes kotró: 3 kép.
Caterpillar M316 C - Gumikerekes kotró: 4 kép.
Caterpillar M316 C - Gumikerekes kotró: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (10)

Caterpillar M316 C

Gumikerekes kotró
2005
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 55perc
3485EUR/hó*
Kezdőár 41 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
2005
Magyarország, Kunszentmiklós
Kérjen lízing ajánlatot
MAN TGA 41.430 - Billenőplatós teherautó: 1 kép.
MAN TGA 41.430 - Billenőplatós teherautó: 2 kép.
MAN TGA 41.430 - Billenőplatós teherautó: 3 kép.
MAN TGA 41.430 - Billenőplatós teherautó: 4 kép.
MAN TGA 41.430 - Billenőplatós teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (10)

MAN TGA 41.430

Billenőplatós teherautó
20058x6Euro 3423 LE
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 55perc
3272EUR/hó*
Kezdőár 38 500 EUR
* Körülbelüli számítás.
20058x6Euro 3423 LE
Magyarország, Kunszentmiklós
Kérjen lízing ajánlatot
Schwarzmüller K SK - Félpótkocsi billenőplatós: 1 kép.
Schwarzmüller K SK - Félpótkocsi billenőplatós: 2 kép.
Schwarzmüller K SK - Félpótkocsi billenőplatós: 3 kép.
Schwarzmüller K SK - Félpótkocsi billenőplatós: 4 kép.
Schwarzmüller K SK - Félpótkocsi billenőplatós: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (6)

Schwarzmüller K SK

Félpótkocsi billenőplatós
20193-tengely
Magyarország, Kunszentmiklós
Megjelent: 11óra 55perc
1955EUR/hó*
Kezdőár 23 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
20193-tengely
Magyarország, Kunszentmiklós
Kérjen lízing ajánlatot
JCB 3CX - Kotrórakodó: 1 kép.
JCB 3CX - Kotrórakodó: 2 kép.
JCB 3CX - Kotrórakodó: 3 kép.
JCB 3CX - Kotrórakodó: 4 kép.
JCB 3CX - Kotrórakodó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (15)
New ad
TOP

JCB 3CX

Kotrórakodó
20054265 óra93 LE
Magyarország, VONAT UTCA 1 2370 DABAS , Hungary
Megjelent: 16óra 15perc
2201EUR/hó*
Kezdőár 25 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
20054265 óra93 LE
Magyarország, VONAT UTCA 1 2370 DABAS , Hungary
HIDROMEK 102B Supra K4 - Kotrórakodó: 1 kép.
HIDROMEK 102B Supra K4 - Kotrórakodó: 2 kép.
HIDROMEK 102B Supra K4 - Kotrórakodó: 3 kép.
HIDROMEK 102B Supra K4 - Kotrórakodó: 4 kép.
HIDROMEK 102B Supra K4 - Kotrórakodó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (17)
Hot offer
TOP

HIDROMEK 102B Supra K4

Kotrórakodó
Új2023100 LE
Magyarország, VONAT UTCA 1 2370 DABAS , Hungary
Megjelent: 16óra 25perc
7386EUR/hó*
Kezdőár 86 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
Új2023100 LE
Magyarország, VONAT UTCA 1 2370 DABAS , Hungary
MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m - Emelőkosaras teherautó: 1 kép.
MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m - Emelőkosaras teherautó: 2 kép.
MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m - Emelőkosaras teherautó: 3 kép.
MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m - Emelőkosaras teherautó: 4 kép.
MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m - Emelőkosaras teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (8)

MAN TGA 26.350 6x4 Emelőkosaras 53m

Emelőkosaras teherautó
2005344 LE
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám LA1389
13600EUR/hó*
Kezdőár 160 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
2005344 LE
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
JCB JS145W - Gumikerekes kotró: 1 kép.
JCB JS145W - Gumikerekes kotró: 2 kép.
JCB JS145W - Gumikerekes kotró: 3 kép.
JCB JS145W - Gumikerekes kotró: 4 kép.
JCB JS145W - Gumikerekes kotró: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (28)

JCB JS145W

Gumikerekes kotró
200716537 óra
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám LEK114
2294EUR/hó*
Kezdőár 26 999 EUR
* Körülbelüli számítás.
200716537 óra
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
MAN TGS 26.360 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 1 kép.
MAN TGS 26.360 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 2 kép.
MAN TGS 26.360 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 3 kép.
MAN TGS 26.360 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 4 kép.
MAN TGS 26.360 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (49)

MAN TGS 26.360

Billenőplatós teherautó, Darus autó
2013242000 km6x2Euro 5355 LEÖssztömeg: 26000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám JOA099
5601EUR/hó*
Kezdőár 65 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
2013242000 km6x2Euro 5355 LEÖssztömeg: 26000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 1 kép.
Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 2 kép.
Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 3 kép.
Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 4 kép.
Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100 - Billenőplatós teherautó, Darus autó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (8)

Mercedes-Benz AXOR 2633 6x2 Darus 3 old billencs COMPA 100

Billenőplatós teherautó, Darus autó
2008146982 km6x2321 LEÖssztömeg: 26000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám MOM2034
3774EUR/hó*
Kezdőár 44 400 EUR
* Körülbelüli számítás.
2008146982 km6x2321 LEÖssztömeg: 26000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing - Szemetesautó: 1 kép.
MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing - Szemetesautó: 2 kép.
MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing - Szemetesautó: 3 kép.
MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing - Szemetesautó: 4 kép.
MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing - Szemetesautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (12)

MAN TGS 26.320 GARBAGE TRUCK FAUN VARIO PRESS 524 ZOELLER Reversing

Szemetesautó
2013273998 km314 LEHasznos teher: 10700 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám GRI
2018EUR/hó*
Kezdőár 23 750 EUR
* Körülbelüli számítás.
2013273998 km314 LEHasznos teher: 10700 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
MAN TGS 35.400 - Billenőplatós teherautó: 1 kép.
MAN TGS 35.400 - Billenőplatós teherautó: 2 kép.
MAN TGS 35.400 - Billenőplatós teherautó: 3 kép.
MAN TGS 35.400 - Billenőplatós teherautó: 4 kép.
MAN TGS 35.400 - Billenőplatós teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (19)

MAN TGS 35.400

Billenőplatós teherautó
2015347000 km8x4393 LEHasznos teher: 20000 kgÖssztömeg: 34000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám LU
6196EUR/hó*
Kezdőár 72 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
2015347000 km8x4393 LEHasznos teher: 20000 kgÖssztömeg: 34000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
KamAZ 65201 - Billenőplatós teherautó: 1 kép.
KamAZ 65201 - Billenőplatós teherautó: 2 kép.
KamAZ 65201 - Billenőplatós teherautó: 3 kép.
KamAZ 65201 - Billenőplatós teherautó: 4 kép.
KamAZ 65201 - Billenőplatós teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (50)

KamAZ 65201

Billenőplatós teherautó
Új20231310 km8x4360 LEÖssztömeg: 41000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám BIZ046
7820EUR/hó*
Kezdőár 92 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
Új20231310 km8x4360 LEÖssztömeg: 41000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m - Emelőkosaras teherautó: 1 kép.
Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m - Emelőkosaras teherautó: 2 kép.
Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m - Emelőkosaras teherautó: 3 kép.
Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m - Emelőkosaras teherautó: 4 kép.
Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m - Emelőkosaras teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (21)

Mercedes-Benz Actros 3240 8x4 Emelőkosaras 50m

Emelőkosaras teherautó
2000604912 kmHasznos teher: 365 kg393 LE
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám MOS842
6885EUR/hó*
Kezdőár 81 000 EUR
* Körülbelüli számítás.
2000604912 kmHasznos teher: 365 kg393 LE
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Neuson WACKER WL 50 - Gumikerekes homlokrakodó: 1 kép.
Neuson WACKER WL 50 - Gumikerekes homlokrakodó: 2 kép.
Neuson WACKER WL 50 - Gumikerekes homlokrakodó: 3 kép.
Neuson WACKER WL 50 - Gumikerekes homlokrakodó: 4 kép.
Neuson WACKER WL 50 - Gumikerekes homlokrakodó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (11)

Neuson WACKER WL 50

Gumikerekes homlokrakodó
20101670 óra77 LE
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám LU
2286EUR/hó*
Kezdőár 26 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
20101670 óra77 LE
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m - Személyemelő: 1 kép.
Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m - Személyemelő: 2 kép.
Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m - Személyemelő: 3 kép.
Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m - Személyemelő: 4 kép.
Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m - Személyemelő: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (30)

Terex TA50RT Arbeitsbühne 16,7m

Személyemelő
19992244 óra
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám LEK381
1258EUR/hó*
Kezdőár 14 800 EUR
* Körülbelüli számítás.
19992244 óra
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
DAF CF 65.220 - Alvaz teherautó: 1 kép.
DAF CF 65.220 - Alvaz teherautó: 2 kép.
DAF CF 65.220 - Alvaz teherautó: 3 kép.
DAF CF 65.220 - Alvaz teherautó: 4 kép.
DAF CF 65.220 - Alvaz teherautó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (16)

DAF CF 65.220

Alvaz teherautó
2009376000 km4x2Euro 5217 LEÖssztömeg: 18000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám JOA096
671EUR/hó*
Kezdőár 7 900 EUR
* Körülbelüli számítás.
2009376000 km4x2Euro 5217 LEÖssztömeg: 18000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Mercedes-Benz Axor 1824 L - Alvaz teherautó, Darus autó: 1 kép.
Mercedes-Benz Axor 1824 L - Alvaz teherautó, Darus autó: 2 kép.
Mercedes-Benz Axor 1824 L - Alvaz teherautó, Darus autó: 3 kép.
Mercedes-Benz Axor 1824 L - Alvaz teherautó, Darus autó: 4 kép.
Mercedes-Benz Axor 1824 L - Alvaz teherautó, Darus autó: 5 kép.
Az összes fotó megtekintése (16)

Mercedes-Benz Axor 1824 L

Alvaz teherautó, Darus autó
2010455318 km4x2234 LEÖssztömeg: 18000 kg
Magyarország, Budapest
Megjelent: 1napIntézményközi referenciaszám MO2137
2397EUR/hó*
Kezdőár 28 200 EUR
* Körülbelüli számítás.
2010455318 km4x2234 LEÖssztömeg: 18000 kg
Magyarország, Budapest
Kérjen lízing ajánlatot
Az összes ajánlat megjelenítése
Az ezen a webhelyen található bármely linkre kattintva Ön elfogadja és engedélyt személyes adatai feldolgozásához, beleértve a cookie-k és más nyomkövetési technológiák használatát. Ennek célja, hogy javítsa és személyre szabja a webhelyen szerzett tapasztalatait, más webhelyeinket és harmadik féltől származó hirdetők webhelyein. Partnervállalataink cookie-kat is tárolhatnak a készüléken, vagy hasonló technológiákat használhatnak a személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására. További információ arról, hogy hogyan kezeljük személyes adatait.