Hmm, úgy tűnik, a terméket eladták

Távolsági busz VAN HOOL T9 911SH2

távolsági busz VAN HOOL T9 911SH2

A hirdetés már nem szerepel adatbázisunkban. Lehetősége van azonban arra, hogy "Járműkereső" űrlapot küldjön: távolsági busz VAN HOOL T9 911SH2

  • Jellemzők
  • Leírás
Jellemzők
Fő információ
MárkaVAN HOOL
Járműazonosító számMOE426
Gyártási év2002
Kilométeróra-állás213328 km
Színsárga
Motor/erőátvitel
Kibocsátási normákEuro 4
Üzemanyagdízel
Sebességváltómanuális
Fülke/utastér
Ülések száma35
DVD
Konyha
Hűtőgép
Leírás

One of the selected VAN HOOL T9 911SH2 távolsági busz is ready to empower your transportation business.

Gyártási év - 2002. Hely: Budapest, Magyarország. A teljes műszaki leírás az alábbiakban található. A jelenlegi kilométeróra-állás: 213328 km. A motor-erőátvitel kombináció jellemzői: kibocsátási normák: Euro 4, üzemanyag: dízel, sebességváltó: manuális. Belső fülke kialakítása: ülések száma: 35, DVD, konyha, hűtőgép. Felépítmény színe: sárga. A tétel ára 17900 Euro.

Keressen a VAN HOOL T9 911SH2 távolsági busz kínálatában, és keressen nyereséges ajánlatokat a megbízható kereskedőktől.


Azonosító : MOE426 - rendelhető - 213 328 km -

t1 test archive

Hozzáadtuk könyvjelzőihez!
Az ezen a webhelyen található bármely linkre kattintva Ön elfogadja és engedélyt személyes adatai feldolgozásához, beleértve a cookie-k és más nyomkövetési technológiák használatát. Ennek célja, hogy javítsa és személyre szabja a webhelyen szerzett tapasztalatait, más webhelyeinket és harmadik féltől származó hirdetők webhelyein. Partnervállalataink cookie-kat is tárolhatnak a készüléken, vagy hasonló technológiákat használhatnak a személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására. További információ arról, hogy hogyan kezeljük személyes adatait.