Hmm, úgy tűnik, a terméket eladták

Távolsági busz Setra 517 HD

távolsági busz Setra 517 HD

Kapcsolatfelvétel az eladóval

Privacy policy
  • Jellemzők
  • Leírás

Jellemzők

Fő információ
MárkaSETRA
Járműazonosító szám73999
Gyártási év2014
Kilométeróra-állás350000 km
Hossz14000 mm
Szélesség2550 mm
Motor/erőátvitel
Kibocsátási normákEuro 6
Motorteljesítmény469 LE
Sebességváltóautomata
Alváz/felfüggesztés
Tengelyelrendezés6x2
ABS
Pótkocsicsatlakozó
Fülke/utastér
Légkondicionáló
Állófűtés
Sebességtartó automata
Ülések száma33
DVD
Tévé
Videó lejátszó
WC
Hűtőgép

Leírás

One of the selected Setra 517 HD távolsági busz is ready to empower your transportation business.

Ez a jármű 2014 készült. Ez a következő helyen található: Sweden, Svédország. A részletes áttekintés az alábbiakban található. Hossz: 14000 mm. 2550 mm szélességben. A jelenlegi kilométeróra-állás: 350000 km. A motor-erőátvitel kombináció jellemzői: kibocsátási normák: Euro 6, motorteljesítmény: 469 LE, sebességváltó: automata. Az alváz / felfüggesztési rendszer az alábbiakban található: pótkocsicsatlakozó, tengelyelrendezés: 6x2, ABS. A fülke belső kialakításának fejlesztései: légkondicionáló, állófűtés, sebességtartó automata, ülések száma: 33, DVD, tévé, videó lejátszó, WC, hűtőgép. A cikk ára 116500 Euro.

Használja ki a Setra 517 HD távolsági busz teherautóval történő kereskedésének Truck1 Magyarországra.


  • Folding Tables
  • Folding seats
  • Coffee Maker
  • Seatbelts

Söker du buss, turistbuss, linjebuss, skolbuss, stadsbuss, godsrumsbuss, dubbeldäckare, Volvo, Scania, MAN, Neoplan, Mercedes, Setra, Solaris, Autosan - besök vår hemsida www.bustradecenter.com

t1 test archive

Hozzáadtuk könyvjelzőihez!
Az ezen a webhelyen található bármely linkre kattintva Ön elfogadja és engedélyt személyes adatai feldolgozásához, beleértve a cookie-k és más nyomkövetési technológiák használatát. Ennek célja, hogy javítsa és személyre szabja a webhelyen szerzett tapasztalatait, más webhelyeinket és harmadik féltől származó hirdetők webhelyein. Partnervállalataink cookie-kat is tárolhatnak a készüléken, vagy hasonló technológiákat használhatnak a személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására. További információ arról, hogy hogyan kezeljük személyes adatait.